پاورپوینت نگهداری مواد غذایی به روش انجماد
قیمت اصلی 44,900تومان بود.34,900تومانقیمت فعلی 34,900تومان است.
لینک دانلود بلافاصله بعد از پرداخت فعال می شود، در صورت بروز هر گونه مشکل با پشتیبانی تماس بگیرید!
توضیحات تکمیلی
فرمت | پاورپوینت |
---|---|
تعداد اسلاید | 14 |
فهرست مطالب | دارد |
منابع | ندارد |
رشته تحصیلی | صنایع غذایی- کشاورزی |
مقطع تحصیلی | کاردانی, کارشناسی, کارشناسی ارشد |
نویسنده | زینب میربلوکی |
وضعیت | B |
در این مطالعه از وبسایت دانشفا پاورپوینت نگهداری مواد غذایی به روش انجماد مربوط به مقطع دانشجویی رشته های صنایع غذایی و بهداشت مواد غذایی برای دانلود کاربران وبسایت قرار داده ایم.
تعریف روش انجماد برای نگهداری مواد غذایی
خشککردن به روش انجماد فرایندی است که در طی آن مادهای را منجمد میکنند و با کاهش فشار سامانه، آب منجمد درون ماده مورد نظر را بهطور مستقیم به بخار تبدیل میکنند. از این فرایند برای افزایش مدت نگهداری مواد غذایی و دارویی استفاده میکنند.( ویکیپدیا)
فهرست مطالب مندرج در پاورپوینت نگه داری مواد غذایی به روش انجماد
در پاورپوینت نگه داری مواد غذایی به روش انجماد مطالب زیر آمده است:
- مقدمه
- تغییرات شیمیایی
- هوا زدگی
- اثر انجماد بر میکروارگانیسم ها
- فرآورده های دامی
- سرد کردن گوشت های سفید و قرمز پیش از انجماد
- استفاده از سرما
- رعایت چند نکته در انجماد مواد غذایی
- منجمد کردن مواد غذایی
- حفظ کیفیت مواد غذایی
- ما در وب سایت دانشفا برای کیفیت کار اهمیت بسیار زیادی قائل هستیم و کیفیت فایل های و پروژه های ارایه شده تضمینی است.
- تیم دانشفا حیطه ها و حوزه های مختلف را بررسی و اقدام به نگارش و انتشار تحقیق، پاورپوینت و مقاله مرتبط می نماید و بسیاری از موضوعات برای اولین بار و در سال جاری منتشر شده است و در سطح اینترنت مشابهی ندارد.
- ما در هنگام نگارش مطالب به بررسی و تحلیل تمام جنبه های موضوع می پردازیم در حالیکه در تعداد زیادی از وب سایت های مشابه بسیاری از موضوعات به صورت کامل بررسی نشده و کارهای ارایه شده ناقص است.
- ما در دانشفا برای نگارش و انجام کارها از جدیدترین و باکیفیت ترین مطالب و زیباترین عکس ها و فونت ها استفاده می نماییم.
- ما همواره سعی می نماییم در تهیه مطالب از معتبرترین منابع مرتبط با موضوع استفاده نماییم و آن را در پایان کار ذکر نماییم.
- همچنین همواره سعی می کنیم پاورپوینت ها، تحقیق ها، مقاله ها و … را فهرست بندی نموده و فهرست مطالب را در آن ها درج کنیم که این موضوع در 90 درصد کارها رعایت شده است.
Reviews